Audi, SEAT ja Volkswagen Centereistä saat Plussaa.

Muista näyttää aina Plussa-korttia oston yhteydessä.

 

Plussa-kortilla saat


Varaosaostoista sekä huoltopalveluista Plussa-pisteitä.


Auton renkaista kausikohtaisia tarjouksia.


Kausikohtaisia tarjouksia uusista autoista ja Caara.fi-palvelussa olevista autoista.

Katso Caara.fi-vaihtoautoja tästä >>

 

Lisäksi mustalla Plussa-kortilla saat


Renkaat aina edullisemmin.

Mustaa Plussa-korttia näyttämällä saat -15 % alennuksen renkaista alle asennettuna Audi, SEAT ja Volkswagen Centereistä (Espoo, Helsinki, Vantaa, Turku). Alennus lasketaan liikkeiden Audi, SEAT ja Volkswagen Centerien verkkosivujen rengasselaimen tarjoushinnoista. Etu koskee K-ryhmän Parhaan asiakkaan tai samassa taloudessa asuvan henkilön omistuksessa olevaa henkilöautoa. Etu on voimassa 31.12.2018 asti.

 

Auton määräaikaishuollon nouto-/palautuspalvelun edullisemmin.

Toimita autosi määräaikaishuoltoon Audi, SEAT tai Volkswagen Centerin noutopalvelun avulla. Etusi nouto-/palautuspalvelun käytöstä on -50 % suositusvähittäishinnasta mustaa Plussa-korttia näyttämällä. Varaa noutopalvelu samalla kun varaat huoltoajan Audi, SEAT tai Volkswagen Centerin verkkosivulla. Palvelu toimii pääkaupunkiseudulla, kun nouto- ja palautusosoite sijaitsevat alueella: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula tai Vantaa. Etu on voimassa 31.12.2018 asti.

 

Vaihtoauton ostosta Plussa-pisteitä.

Caara.fi-palvelusta löydät laadukkaan autovalikoiman, joustavat rahoitusratkaisut sekä vakuutukset. Autokaupat voit tehdä kotisohvaltasi! Ostaessasi vaihtoauton Caara.fistä saat K-ryhmän Parhaan asiakkaan etuna auton myyntihinnan arvosta Plussa-pisteitä. Etu on voimassa 31.12.2018 saakka. Saat edun mustalla Plussa-kortilla.

Katso Caara.fi-vaihtoautoja tästä >>


Tervetuloa!


Audi Center

Airport   Espoo   Helsinki   Turku

 

SEAT Center

Airport   Espoo   Helsinki   Turku


Volkswagen Center

Airport   Espoo   Helsinki   Turku

 

 

 

Plussa-pisteet eivät käy meillä maksuvälineenä.